Tuzlu Pastane Kurabiyesi Tarifi

Tuzlu pastane kurabiyesi, ağızda dağılan lezzetli, ağzı kapalı bir kapta uzun süre saklayabileceğiniz  bir kurabiye tarifi.
Malzemeler:

200 gram oda sıcaklığında margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı sirke
1 yumurtanın akı içine sarısı üzerine sürmek için ayırın
2 tatlı kaşığı şeker
1
Tuzlu Pastane Kurabiyesi Tarifi: Tuzlu Pastane Kurabiyesi Tarifi

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: